Friday 8 November 2013

For November 20th

For November 20th's Menu at Nelson bakery:


11月20日水曜日のNelson Bakeryでは、下記の商品を販売します。
※その他の受け渡しの曜日 ・時間帯をご希望の方は、お問い合わせください。


Notice:
Opening Days now changed to  
every 1st and 3rd Wednesdays from 9 am to 5:30 pm.
 
尚、営業時間を、 毎週水曜日の営業から隔週(第一、第三水曜日)朝9時~夕方5時半
に変更させていただきます。
その他の曜日・時間をご希望の方は問い合わせください。

 

Sorry for the inconvenience!



 

-Sourdough Campagne Bread ~自家製酵母のカンパーニュ





bread flour, all-purpose flour, 
wholewheat flour, rye flour, malt syrup, saltcurry mix









 









 
-Beets Red Velvet Cake ~ビーツのレッドベルベッドケーキ




all-purpose flour, cocoa powder, butter, vegetable oil, brown sugar, vanilla extract, baking soda, salt, egg, buttermilk, beets

 (18cm x 8cm x 5cm)








 

-Pumpkin Cheesecake Tart ~かぼちゃのチーズケーキタルト



all-purpose flour, butter, sugar, egg, 
cream cheese, sour cream, brown sugar, pumpkin, pumpkin spices, vanilla extract, pecan nuts


8-inch(20cm) or 3.5inch(9cm)









-Maple Scones ~メープルスコーン



all-purpose flour, baking powder, salt, maple syrup, dried fruits


 















-Vegan Banana and Apple Scones ~ビーガン対応・バナナとリンゴのスコーン



banana, apple, raisin, soy milk, 
vegetable oil, all-purpose flour, 
salt, aluminum-free baking powder


















-Soy Milk Pudding ~豆乳のプリン



soy milk, honey, soy bean powder, gelatin, whipping cream












 




Send me the order by Monday November 18th!

ご希望の方は、11月18日月曜日までにご注文くださいませ。

contact: nelsonbakerygmail.com (change ☆ to @)

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