Monday 24 June 2013

For July 3rd...

For July's Menu at Nelson Bakery: 

7月のNelson Bakeryでは、下記の商品をご紹介します。



-Sourdough Campagne Bread ~自家製酵母のカンパーニュ




bread flour, all-purpose flour, wholewheat flour, rye flour, malt syrup, salt


















-Sourdough Bagel 自家製酵母のベーグル




bread flour, all-purpose flour, salt, honey, 
flax seeds, sunflower seeds, white sesame


















-Beets Red Velvet Cake ~ビーツのレッドベルベッドケーキ
 (18cm x 8cm x 5cm)




all-purpose flour, cocoa powder, butter, vegetable oil, brown sugar, vanilla extract, baking soda, salt, egg, buttermilk, beets











Send me the order by Monday July 1st!!

ご希望の方は、7月1日までにご注文くださいませ。

contact: nelsonbakerygmail.com (change ☆ to @)

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Welcome to Nelson Bakery!

Pick-up every 1st and 3rd Wednesday between 9 am and 5:30 pm.

-pick up in the West End (near Stanley Park)

-sale only to those who have ordered in advance

-there is a limit to the number of baked goods

-send the order 48 hours in advance (by Monday morning)

-let me know 24 hours in advance (by Tuesday morning) for cancellations

-the menu will be changed every month

-email me with your request for any special cakes
 (please give me at least 2 weeks notice!)



contact: nelsonbakerygmail.com (change ☆ to @)
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週1ベーカリーをオープンしました♪
現在のところ、第一、第三水曜日、朝9時~夕方5時半 受け渡し予定です。
その他の曜日・時間をご希望の方は問い合わせください。

-予約販売のみで、ウェストエンド(スタンレーパーク近)の我が家まで
  取りに来てくださる方に限らせて頂きます。

-生産量に制限がありますので、ご注文は先着順とさせて頂きます。

-ご注文は48時間前までに頂ますようよろしくお願いいたします。

-キャンセルの場合は24時間前までにご連絡くださいませ。尚、当日の
 キャンセルはお控えくださいますよう、よろしくお願い致します。

-メニューは月替りでご紹介致します。

-スペシャルケーキ等のご注文は、2週間前までにメールにてご連絡下さい。
 但し、その時の都合によりお断りしなければならない場合もございます。
 

ご注文・問い合わせ等は、コメント欄にメッセージをe-mailアドレスと共に残していただくか、
こちらへ直接メールをお送りください。
nelsonbakerygmail.com(☆マークを@に変えてください。)


ご注文、お待ちしております♪