Tuesday 25 March 2014

For April 2nd

For April 2nd's Menu at Nelson bakery:


4月2日 水曜日のNelson Bakeryでは、下記の商品を販売します。
※その他の受け渡しの曜日 ・時間帯をご希望の方は、お問い合わせください。



For April 16th, Nelson Bakery will be closed!
Sorry for the inconvenience.

大変申し訳ございませんが、4月16日はお休みさせて頂きます。
※次回の営業は5月7日を予定しています。




-Sourdough Campagne Bread ~自家製酵母のカンパーニュ

bread flour, all-purpose flour, wholewheat flour, rye flour, malt syrup, salt, dried fruits

















-Focaccia ~自家製酵母のフォカッチャ


bread flour, all-purpose flour, rye flour, salt, honey, soy milk, olive oil, malt syrup, Italian herb mix


















-Beets Red Velvet Cake ~ビーツのレッドベルベッドケーキ


all-purpose flour, cocoa powder, butter, vegetable oil, brown sugar, vanilla extract, baking soda, salt, egg, buttermilk, beets












-Sakura Scones  ~サクラのスコーン

all-purpose flour, aluminum-free baking powder, salt, honey, sakura-leaves, sakura flower 


















Send me the order by Monday March 31st!

ご希望の方は、3月31日月曜日までにご注文くださいませ。

contact: nelsonbakerygmail.com (change ☆ to @)

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